Aantal stemmen: StarkTotaal Welke deur past bij u? - Starktotaal.nl‎
10
  • Winkelwagen
    0 Product(en) € 0,00
    • 0 Product(en) € 0,00

Stark Totaal

 
Heeft u een nieuwe deur nodig, maar beschikt u niet de tijd of de vaardigheden om deze zelf te installeren? Kies dan voor één van de totaalpakketten van Stark Totaal! Hierbij profiteert u van een voordelige all-in service, inclusief inmeten, afhangen, de montage van het hang- en sluitwerk, het vervangen van de tochtstrippen en het afvoeren van uw oude deur. Het enige dat u hoeft te doen is de deur van uw keuze uitzoeken, en onze vakmensen regelen de rest!

De totaalpakketten van Stark Totaal

Stark Totaal heeft verschillende totaalpakketten in haar assortiment. U heeft de keuze uit schuifdeur pakketten, roosterdeur pakketten, garagedeur pakketten en voordeur pakketten. Alle deuren worden uiteraard speciaal voor u op maat gemaakt, en u weet altijd precies waar u voor betaalt. Wel zo prettig, die transparantie!
Houdt u er bij het maken van uw keuze rekening mee dat het mogelijk is om bijvoorbeeld uw achterdeur, voordeur en garagedeur in dezelfde stijl uit te voeren. Indien de getoonde modellen niet volledig naar uw smaak zijn, bieden wij u de mogelijkheid een eigen ontwerp in te dienen.
Bezig met laden...

De service van Starktotaal.nl

Bij Stark Totaal streven we ernaar om al onze klanten een zo goed mogelijke service te verlenen. Doordat wij het volledige productie- en leveringsproces in eigen handen hebben, kunnen wij een optimale flexibiliteit, een snelle levering en een hoogwaardige kwaliteit garanderen. Onze deskundige vakmensen zorgen ervoor dat uw deuren tot in het kleinste detail worden afgewerkt en op een nette manier worden afgehangen. En als u vragen heeft kunt u altijd even contact met ons opnemen; wij zijn zowel telefonisch als per e-mail bereikbaar.