Eiken voordeuren

Een moderne voordeur met verrassende voordelen
De Stark Eiken buitendeuren is voorzien van ingefreesde groeven zowel aan buitenzijde als binnenzijde van de deur. De deuren zijn afgewerkt met een europees eiken fineer, transparant voorbehandeld. (bij benadering RAL 7038).

Een Stark  Eiken buitendeuren  is vervaardigd uit een speciale multiplexplaat waarin twee aluminium lagen zijn aangebracht. Het bijzondere van deze basisplaat is dat de kern bestaat uit een hoog isolerende binnenvulling. Hierdoor hebben alle deuren een hoge isolatiewaarde en voldoen aan de nieuwe eisen van het bouwbesluit. Door deze isolerende kern houdt je in de winter de warmte binnen en bespaar je ook nog eens op je energierekening.

In tegenstelling tot de Traditioneel houten voordeuren bestaan deze deuren uit één geheel. Hierdoor heeft de deur minder zwakke plekken en is minder gevoelig voor wind en vocht. De deur is hierdoor enorm stabiel en wordt de kans op kromtrekken van de deur aanzienlijk verkleind. Dit maakt de deur onderhoudsvriendelijk en kan je langer van je deur genieten.


Weergave:
 


Bezig met laden...
Stark  SD 807
Stark SD 807
(0)
€ 1.850,00 *
Prijs per stuk
Stark  SD 808
Stark SD 808
(0)
€ 1.850,00 *
Prijs per stuk
Stark  SD 809
Stark SD 809
(0)
€ 2.010,00 *
Prijs per stuk
Stark  SD 820
Stark SD 820
(0)
€ 1.710,00 *
Prijs per stuk

Ontdek Starktotaal - Uw Specialist in Deuren en Beslag

Ontdek Starktotaal - Uw Specialist in Deuren en Beslag

Starktotaal biedt een breed assortiment binnen- en buitendeuren voor utiliteits- en woningbouwprojecten, compleet met passend beslag. Onze nauwkeurige inmeting garandeert de juiste deurmaat, minimaliseert verrassingen en verlaagt faalkosten. Met diverse opties, inclusief HPL- en luxe deuren, en hang- en sluitwerk met optimale prijs-kwaliteitverhouding, montagegemak, gebruiksvriendelijkheid en duurzaamheid, streven we ernaar hoogwaardige materialen tegen gunstige tarieven aan te bieden. Starktotaal - waar kwaliteit, precisie en zorg samenkomen voor uw deurbehoeften.