Stark Garagedeuren SD-3205

Stark Garagedeuren SD-3205
Stark Garagedeuren SD-3205
0 Review | Review toevoegen
De houten garagedeuren SD-3205  is vervaardigd van Hardhout. Onze deuren worden voorbehandeling in standaard grijs 120 MUH andere kleur voor voorbehandeling gebroken wit. De basisprijzen...

Artikelnummer

SD-3502

Verzendkosten

€ 0,00

Standaard levertijd

3 weken

€ 2.025,00 *
Prijs per stuk
Aantal: 
Bestellen
 

De houten garagedeuren SD-3205  is vervaardigd van Hardhout.
Onze deuren worden voorbehandeling in standaard grijs 120 MUH
andere kleur voor voorbehandeling gebroken wit.

De basisprijzen van de garagedeuren gelden voor alle afmetingen tot de hoogte van 2150 en een breedte van 1900mm. per deurstel. De prijzen voor overige afmetingen kunnen wij u op aanvraag verstrekken.
Het is mogelijk om een meerpuntsluiting te laten infrezen en deze te laten monteren. Onze meerpuntsluitingen voldoen aan het SKG keurmerk *** (Politiekeurmerk Veilig Wonen). Overige  deelbewerkingen kunt u selecteren uit de optie lijsten.


Bedenk bij uw keuze dat zowel de achterdeur, terrasdeuren, voordeur en garagedeuren in eenzelfde stijl uitgevoerd kunnen worden. Zit uw voorkeur niet bij de door ons getoonde modellen, dan is het ook mogelijk een eigen ontwerp in te dienen voor een door u gewenste uitvoering.

Sorteren op:

Review toevoegen

Geen reviews gevonden.

Ontdek Starktotaal - Uw Specialist in Deuren en Beslag

Ontdek Starktotaal - Uw Specialist in Deuren en Beslag

Starktotaal biedt een breed assortiment binnen- en buitendeuren voor utiliteits- en woningbouwprojecten, compleet met passend beslag. Onze nauwkeurige inmeting garandeert de juiste deurmaat, minimaliseert verrassingen en verlaagt faalkosten. Met diverse opties, inclusief HPL- en luxe deuren, en hang- en sluitwerk met optimale prijs-kwaliteitverhouding, montagegemak, gebruiksvriendelijkheid en duurzaamheid, streven we ernaar hoogwaardige materialen tegen gunstige tarieven aan te bieden. Starktotaal - waar kwaliteit, precisie en zorg samenkomen voor uw deurbehoeften.