Aantal stemmen: StarkTotaal Welke deur past bij u? - Starktotaal.nl‎
10
  • Winkelwagen
    0 Product(en) € 0,00
    • 0 Product(en) € 0,00
Stark-kozijnen

Kozijnen

Of het nu een binnendeur of een buitendeur betreft, geen deur is compleet zonder een passend kozijn. Uw interieur is pas echt af als deur en kozijn perfect op elkaar zijn afgestemd, en daarom bieden wij u de keuze uit een breed scala aan kozijnen van de beste merken. Bekijk het assortiment in de webshop!
 

Kozijnen op maat

Bij Starktotaal.nl heeft u altijd de keuze uit een ruim assortiment kozijnen. U kunt hierbij kiezen uit een Stark kozijn, een Bruynzeel kozijn of een CanDo kozijn.
De kozijnen worden geleverd conform de maatvoering die u zelf doorgeeft. U heeft de keuze uit verschillende types kozijnen, vervaardigd uit hardhout (meranti) of vuren. Daarnaast heeft u nog de mogelijk om te kiezen voor een kozijn dat geschikt is voor een muurdikte van 7 of 10 cm. De kozijn uitvoeringen op Starktotaal.nl zijn geschikt voor zowel opdekdeuren als stompe deuren. Ook is er een universeel onzichtbaar kozijn te verkrijgen. Alle kozijnen worden standaard geleverd, voorbehandeld in een witte of grijze grondverf. Dit biedt een optimale bescherming en is tevens een goede basis voor het perfect aflakken in iedere gewenste kleur.
Indien gewenst kunt u tevens gebruik maken onze montageservice; wij kunnen uw nieuwe deur alvast in het kozijn plaatsen, of het kozijn op locatie monteren. Het is maar net waar u zelf behoefte aan heeft!
 

 Deurkozijn-pakket
Deurkozijn pakket
Deurkozijnen
Deurkozijnen
Raamkozijnen
Raamkozijnen


Bezig met laden...

Kozijnen bij Starktotaal.nl

Wanneer u uw kozijnen door Stark Totaal op maat laat maken, bent u altijd verzekerd van een heldere communicatie en een transparante prijs. U selecteert het kozijn van uw keuze, vult de gewenste maatvoering in en selecteert de overige opties. Vervolgens krijgt u direct de totaalprijs te zien. U weet dus altijd precies waar u voor betaalt en waar u aan toe bent! Wel zo fijn om te weten. Neemt u bij vragen gerust even contact met ons op.