Blog van Starktotaal.nl

De Deur: Jouw Eerste Stap naar Stijlvol Wonen met StarkTotaal

  10-11-2023     Reacties (0)

Wij , van StarkTotaal , begrijpen we de cruciale rol van een deur bij het definiëren van de eerste indruk van een huis. Een deur is niet slechts een toegangspunt, maar een weerspiegeling van de stijl en essentie van een woning. De diversiteit in deurontwerpen is onlosmakelijk verbonden met architectonische stijlen. Denk aan de indruk die een imposante houten deur met gedetailleerde ornamenten kan achterlaten in een klassieke residentie, terwijl een strakke, minimalistische metalen deur een eigentijdse uitstraling geeft, perfect voor moderne huizen. Materialen en kleuren spelen een cruciale rol. Hout straalt warmte en traditie uit, terwijl metalen een modern, industrieel gevoel geven. De kleur van een deur kan de toon zetten, van speels en levendig tot tijdloos en elegant. Harmonie tussen de deur en de algehele esthetiek van het huis is essentieel. Een deur fungeert als overgangspunt tussen de buiten- en binnenwereld, en moet naadloos opgaan in het totaalbeeld van de woning. Bovendien biedt een deur ruimte voor persoonlijkheidsexpressie. Opvallende handgrepen, creatieve vormen of unieke details weerspiegelen de eigenaars. In essentie bepaalt een deur de toon van een huis nog voordat er een woord is gesproken. Het is niet enkel een entree, maar een kans om een verhaal te vertellen en gasten welkom te heten in een ruimte die spreekt voordat er gezegd wordt. De keuze van een deur is een beslissende factor in het vormgeven van de algehele uitstraling en persoonlijkheid van een woning.  

Lees meer

Profiteer van Subsidies voor Duurzaamheid met StarkTotaal

  31-10-2023     Reacties (0)

Bent u op zoek naar manieren om uw huis energiezuiniger te maken en tegelijkertijd te profiteren van aantrekkelijke subsidies? StarkTotaal heeft de oplossing voor u! Met onze hoogrendementsglasopties, waaronder HR++ of triple glas, kunt u tot wel €150 per m² aan subsidie ontvangen. Lees verder om te ontdekken hoe u kunt profiteren van deze geweldige kansen om uw huis te upgraden naar een groenere en duurzamere leefruimte. Waarom Kiezen voor Hoogrendementsglas? Hoogrendementsglas, zoals HR++ en triple glas, biedt tal van voordelen voor uw huis. Het belangrijkste voordeel is de verbeterde isolatie, waardoor u minder energie verbruikt om uw huis op de gewenste temperatuur te houden. Dit resulteert in lagere energiekosten en een verminderde ecologische voetafdruk. Bovendien verhoogt hoogrendementsglas het comfort in uw huis door koude tocht te verminderen en geluidsisolatie te verbeteren. Dit maakt uw leefomgeving aangenamer en rustiger. Profiteer van Subsidies De overheid stimuleert duurzame investeringen en heeft daarom aantrekkelijke subsidies beschikbaar gesteld voor huiseigenaren die kiezen voor hoogrendementsglas. Met StarkTotaal kunt u maximaal €150 per m² subsidie ontvangen voor triple glas of tot €53 per m² voor HR++ glas, afhankelijk van uw keuze en de mate van isolatie van uw kozijnen. Deze financiële steun maakt het aantrekkelijk om te investeren in duurzaamheid en de energieprestaties van uw huis te verbeteren. Compleet Duurzaamheidspakket met StarkTotaal StarkTotaal gaat verder dan alleen het leveren van hoogrendementsglas. Wij bieden u een complete duurzaamheidsoplossing door hoogwaardige nieuwe kozijnen en deuren te leveren, die perfect aansluiten op uw nieuwe glas. Door het combineren van hoogrendementsglas met isolerende kozijnen, verzekert u zich van een totale upgrade van de energie-efficiëntie van uw...

Lees meer

Welkom bij Herbergh Rehoboth: Een Historisch Juweeltje in Heelsum

  StarkTotaal     30-10-2023     Reacties (0)

Met immense trots kondigen we aan dat wij van StarkTotaal eind 2023 de deuren zal openen van een gloednieuwe herberg in het betoverende Heelsum. Bereid je voor om een reis terug in de tijd te maken en te genieten van de charme van het verleden vermengd met hedendaags comfort. We heten je eind 2023 van harte welkom in onze nieuwe herberg in Heelsum! Een Historisch Pareltje Herbergh Rehoboth is gehuisvest in een prachtig historisch pand, oorspronkelijk gebouwd in 1883 als lagere school. Gedurende de Slag om Arnhem in de Tweede Wereldoorlog raakte het pand zwaar beschadigd, maar in 1948 werd het met liefde gerestaureerd. Nu schittert dit gebouw als een charmante herberg in de schaduw van het Kerkje op de heuvel in Heelsum. Dit kleine stukje Renkum, waar de tijd lijkt te hebben stilgestaan, biedt een onvergelijkbare sfeer en nostalgie. Herbergh Rehoboth is een eerbetoon aan het verleden, een symbool van de veerkracht van dit historische juweeltje. Kamers die Comfort en Stijl Combineren Bij Herbergh Rehoboth in Heelsum kun je kiezen uit verschillende kamertypes, waaronder tweepersoonskamers en suites. Elk van deze kamers is met oog voor detail comfortabel ingericht. Sommige kamers bieden zelfs een adembenemend uitzicht op de nabijgelegen kerk, waardoor je in alle rust kunt genieten van de omgeving. Moderne Voorzieningen voor een Zorgeloos Verblijf Om je verblijf zo aangenaam mogelijk te maken, zijn onze kamers uitgerust met moderne voorzieningen. Je hebt de beschikking over een eigen badkamer, airconditioning en verwarming om het klimaat naar wens aan te passen. Bovendien zijn er diverse voorzieningen beschikbaar om je verblijf zo aangenaam mogelijk te maken. Voor degenen die graag hun dag beginnen met een kopje koffie of thee, zijn er ook koffie- en theefaciliteiten beschikbaar op de kamers. Een Onberispelijk Schone Ervaring...

Lees meer

Onderhoud en tips

  01-04-2017     Reacties (0)

Afwerking en aflakken De deuren kunt u het beste binnen 14 dagen na levering te worden gemonteerd en te worden afgelakt. Alle binnendeuren zijn voorzien van een grondlak. Deze grondlak dient licht te worden opgeschuurd en kan direct worden overschilderd met watergedragen verf of terpentinehoudende lak.Buitendeuren die zijn gegrond kunnen hetzelfde worden bewerkt dan de binnendeuren. Niet voorbehandelde buitendeuren kunnen worden gebeitst, in de vernis worden gezet of in de grondlak worden gezet.Voor alle deuren geldt dat 3x lakken leidt tot het gewenste resultaat.Wanneer er bewerkingen aan deuren hebben plaatsgevonden, is op deze plekken de grondverf meestal verwijderd. Zorg ervoor dat op deze plaats extra aandacht wordt besteed om op een later tijdstip hier geen last van te ondervinden. Is er ook een slotgat en/of brievensleuf mogelijk in de buitendeuren? Wij kunnen tegen een kleine vergoeding een slotgat en/of brievensleuf voor u frezen in de onze buitendeuren. De afmeting van de brievensleuf is 290mm x 55mm (bxh), deze maat is gebaseerd op de PostNL richtlijnen. Helaas is dat niet in iedere buitendeur mogelijk om een brievensleuf te maken. Voor meer informatie kunt u het beste even  contact  met ons opnemen. Aan welke zijde dien ik de "losse" glaslatten te plaatsen? De "losse" glaslatten dienen aan de binnenzijde geplaatst te worden bij het afhangen van een uw buitendeur.

Lees meer

Hoe bepaal ik de deur maat

  01-04-2017     Reacties (0)

Hoe bepaal ik de deur maat Hoe bepaal ik de maat? Meet nauwkeurig de binnenmaat van uw kozijn (sponningmaat), of neem de exacte maat van uw oude deur op. Meet bij stompe deuren (zie ook uitleg stompe / opdek deuren) de breedte en hoogte. Meet bij opdekdeuren de breedte zonder de opdekrand en de  hoogte inclusief de opdekrand .

Lees meer

Ontdek Starktotaal - Uw Specialist in Deuren en Beslag

Ontdek Starktotaal - Uw Specialist in Deuren en Beslag

Starktotaal biedt een breed assortiment binnen- en buitendeuren voor utiliteits- en woningbouwprojecten, compleet met passend beslag. Onze nauwkeurige inmeting garandeert de juiste deurmaat, minimaliseert verrassingen en verlaagt faalkosten. Met diverse opties, inclusief HPL- en luxe deuren, en hang- en sluitwerk met optimale prijs-kwaliteitverhouding, montagegemak, gebruiksvriendelijkheid en duurzaamheid, streven we ernaar hoogwaardige materialen tegen gunstige tarieven aan te bieden. Starktotaal - waar kwaliteit, precisie en zorg samenkomen voor uw deurbehoeften.