Aantal stemmen: 67 StarkTotaal Welke deur past bij u? - Starktotaal.nl‎
7.1 10
  • Winkelwagen
    0 Product(en) € 0,00
    • 0 Product(en) € 0,00
Photo

Vakwerk van A tot Z

Starktotaal heeft het proces volledig in eigen hand. Dit resulteert in flexibiliteit naar de opdrachtgever en waarborgt een hoge kwaliteit. Onze ervaren vakmensen zorgen ervoor dat uw deur er perfect uitziet en netjes wordt afgehangen. Kortom, Starktotaal staat garant voor optimale service en klantvriendelijkheid.


 

Precies op maat


Iedere deur wordt bij u thuis, op kantoor of andere bouwlocatie nauwkeurig ingemeten. De vakmensen van Starktotaal weten precies waar ze op moeten letten, zodat het proces vlekkeloos verloopt.

Compleet assortiment

Starktotaal heeft een uitgebreid assortiment binnen- en buitendeuren. Voor zowel utiliteitsdeuren als woningbouwdeuren bent u bij ons aan het juiste adres. Daarnaast maken wij uw deur compleet met passend beslag.

Productie

 

De CNC-houtbewerkingsmachine leest de meetgegevens in en schaaft en freest volautomatisch vele honderden deuren per week. Ze passen tot op de halve millimeter nauwkeurig exact in het kozijn.


Voormontage

 

Om het proces efficiënter te laten verlopen streeft Starktotaal ernaar om op de bouwlocatie een nagenoeg compleet product aan te leveren. Om die reden wordt in de werkplaats het hang- en sluitwerk op de bewerkte deuren gemonteerd. Ook het vooraf plaatsen van glas behoort tot de mogelijkheden.


Vakkundige montage

 

De deuren komen op tijd aan op de plaats van bestemming, zodat onze vakmensen direct kunnen starten. Zij hangen de deuren perfect af.