Schuifdeurbeslag

Heeft u een mooie schuifdeur binnen of buiten huis? Schuifdeurbeslag vinden wat bij uw deur past is dan van belang. Wij bieden zowel hefdeurbeslag als klassiek schuifdeurbeslag. Het verschil zit in het ophangsysteem. Voor een landelijke uitstraling kunt u kiezen voor klassiek schuifdeurbeslag. 


Weergave:


Bezig met laden...
Schuifdeurbeslag RVS dubbel rollen
Schuifdeurbeslag RVS dubbel rollen
(0)
€ 209,00 *
Prijs per stuk

Schuifdeurbeslag bij Starktotaal

Bij Starktotaal is schuifdeurbeslag eenvoudig en snel online te bestellen. Wij zorgen voor een snelle levering van de door u bestelde producten. Woont u in Belgiè of Duitsland? Geen probleem, wij leveren ook hier*. Als u uw bestelling zelf wilt afhalen, geef dit dan aan bij aankoop. In onze winkel in Heteren bent u dan van harte welkom om uw bestelde schuifdeurbeslag op te halen en/of meteen even een kijkje te nemen.Heeft u vragen over onze producten of bent u op zoek naar een specifiek product, neemt u dan contact met ons op. We helpen u graag verder!

Let op: voor Duitsland geldt een levertijd van 3 werkdagen, mits voorradig.

 


Ontdek Starktotaal - Uw Specialist in Deuren en Beslag

Ontdek Starktotaal - Uw Specialist in Deuren en Beslag

Starktotaal biedt een breed assortiment binnen- en buitendeuren voor utiliteits- en woningbouwprojecten, compleet met passend beslag. Onze nauwkeurige inmeting garandeert de juiste deurmaat, minimaliseert verrassingen en verlaagt faalkosten. Met diverse opties, inclusief HPL- en luxe deuren, en hang- en sluitwerk met optimale prijs-kwaliteitverhouding, montagegemak, gebruiksvriendelijkheid en duurzaamheid, streven we ernaar hoogwaardige materialen tegen gunstige tarieven aan te bieden. Starktotaal - waar kwaliteit, precisie en zorg samenkomen voor uw deurbehoeften.