Hefschuifpuien

De hardhouten schuifpuien word geleverd in een Mahonie hardhouten.
De  Mahonie profiel is 67 x 139 mm Voor onze hardhouten hefschuifpuien kiezen we bewust voor een zwaarder kozijnhout rondom de schuifpui. Dit maakt het geheel een degelijk en kwalitatief beter kozijn.

Onder de houten schuifpuien komt een onderhoudsvrije Buvadorpel om de houten schuifpuien goed te geleiden in het kozijn en het te beschermen. De onderdorpel is bestand tegen invloeden van buitenaf en dragen bij aan de levensduur. Op het moment dat er een houten onderdorpel toegepast wordt is de kans op houtrot groter.
Ontdek Starktotaal - Uw Specialist in Deuren en Beslag

Ontdek Starktotaal - Uw Specialist in Deuren en Beslag

Starktotaal biedt een breed assortiment binnen- en buitendeuren voor utiliteits- en woningbouwprojecten, compleet met passend beslag. Onze nauwkeurige inmeting garandeert de juiste deurmaat, minimaliseert verrassingen en verlaagt faalkosten. Met diverse opties, inclusief HPL- en luxe deuren, en hang- en sluitwerk met optimale prijs-kwaliteitverhouding, montagegemak, gebruiksvriendelijkheid en duurzaamheid, streven we ernaar hoogwaardige materialen tegen gunstige tarieven aan te bieden. Starktotaal - waar kwaliteit, precisie en zorg samenkomen voor uw deurbehoeften.