ALBO-deuren KES-108

ALBO-deuren KES-108 ALBO-deuren KES-108 ALBO-deuren KES-108 ALBO-deuren KES-108
ALBO-deuren KES-108 ALBO-deuren KES-108 ALBO-deuren KES-108 ALBO-deuren KES-108
ALBO-deuren KES-108
0 Review | Review toevoegen
ALBO Klassieke voordeur KES-108 Deze voordeur is in diverse maten direct uit voorraad leverbaar. Bij de offerte aanvraag kunt u zien onder 'Maten voorraad' welke maten uit voorraad...

Artikelnummer

KES-108.

Verzendkosten

€ 0,00

Standaard levertijd

3 weken

€ 2.763,00 *
Prijs per stuk
Aantal: 
Bestellen
 
ALBO Klassieke voordeur KES-108

Deze voordeur is in diverse maten direct uit voorraad leverbaar. Bij de offerte aanvraag kunt u zien onder 'Maten voorraad' welke maten uit voorraad leverbaar zijn.


De serie klassiek garandeert een fraaie entree. Uit het authentieke houtsnijwerk en de gestileerde roosters spreekt een warm welkom. De sfeer van een Engels landhuis dient zich aan. Roosters in stijlvol zwart of verrassende kleuren. De statige uitstraling vindt zijn oorsprong in de deurmode van vervlogen eeuwen. Traditioneel vakmanschap en stijlvol maatwerk strijden om voorrang in de klassieke serie van Albo.
Mocht u een andere maatvoering wensen neem dan gerust contact op

In de offerte aanvraag kunt u aangeven welk glas en welke deelbewerkingen u wenst.
Het glas wordt los meegeleverd. De weldorpel is reeds gemonteerd.
Het is mogelijk om een slotgat of meerpuntsluiting te laten infrezen en deze te monteren. Onze meerpuntsluitingen voldoen aan het SKG*** keurmerk en aan het Politiekeurmerk Veilig Wonen.Garantie: 6 jaar

Sorteren op:

Review toevoegen

Geen reviews gevonden.

Ontdek Starktotaal - Uw Specialist in Deuren en Beslag

Ontdek Starktotaal - Uw Specialist in Deuren en Beslag

Starktotaal biedt een breed assortiment binnen- en buitendeuren voor utiliteits- en woningbouwprojecten, compleet met passend beslag. Onze nauwkeurige inmeting garandeert de juiste deurmaat, minimaliseert verrassingen en verlaagt faalkosten. Met diverse opties, inclusief HPL- en luxe deuren, en hang- en sluitwerk met optimale prijs-kwaliteitverhouding, montagegemak, gebruiksvriendelijkheid en duurzaamheid, streven we ernaar hoogwaardige materialen tegen gunstige tarieven aan te bieden. Starktotaal - waar kwaliteit, precisie en zorg samenkomen voor uw deurbehoeften.