ALBO DC-3400

ALBO DC-3400
ALBO DC-3400
0 Review | Review toevoegen
Deze deur is uit voorraad leverbaar. Bij de offerte aanvraag kunt u zien onder 'Vooraad maten' welke maten uit voorraad leverbaar zijn. Dit voorraadmodel is voorzien van: - een hol...

Artikelnummer

DC-3400

Verzendkosten

€ 0,00

Standaard levertijd

7 dagen

€ 299,95 *
Prijs per stuk
Aantal: 
Bestellen
 
Deze deur is uit voorraad leverbaar. Bij de offerte aanvraag kunt u zien onder 'Vooraad maten' welke maten uit voorraad leverbaar zijn.

Dit voorraadmodel is voorzien van:
- een hol profiel met bossing panelen.


De bijzondere eigenschappen en opbouw maken deze deur tot een kwalitatief ijzersterke deur. Door middel van een pen- en gatverbinding worden de stijlen en dorpels verbonden.

De stijlen en dorpels van deze binnendeur zijn opgebouwd uit massief hout met een MDF toplaag, totaal 40mm dik. De bossing panelen zijn vervaardigd van 18mm massief MDF. Deze MDF-deklaag zorgt voor een strak, makkelijk verwerkbaar oppervlak, wat de eindafwerking sterk vereenvoudigd. De deuren worden met een witte grondverf voorbehandeld.

Alle deuren zijn standaard voorzien van slotgat/voorplaat boring Nemef 1200. De opdekdeuren worden standaard voorzien van twee paumellegaten. Opdekdeuren met de hoogte van 2315mm worden standaard voorzien van drie paumellegaten. Een toeslag wordt berekend op deuren die geleverd worden als opdekdeuren.

Garantie 6 jaar

Alle deuren zijn ook als schuifdeur leverbaar.

Sorteren op:

Review toevoegen

Geen reviews gevonden.

Ontdek Starktotaal - Uw Specialist in Deuren en Beslag

Ontdek Starktotaal - Uw Specialist in Deuren en Beslag

Starktotaal biedt een breed assortiment binnen- en buitendeuren voor utiliteits- en woningbouwprojecten, compleet met passend beslag. Onze nauwkeurige inmeting garandeert de juiste deurmaat, minimaliseert verrassingen en verlaagt faalkosten. Met diverse opties, inclusief HPL- en luxe deuren, en hang- en sluitwerk met optimale prijs-kwaliteitverhouding, montagegemak, gebruiksvriendelijkheid en duurzaamheid, streven we ernaar hoogwaardige materialen tegen gunstige tarieven aan te bieden. Starktotaal - waar kwaliteit, precisie en zorg samenkomen voor uw deurbehoeften.