Bruynzeel voordeur BRZ 41-313

glas in lood model 14
Bruynzeel voordeur BRZ 41-313
0 Review | Review toevoegen
Bruynzeel voordeur BRZ 41-313 Deze voordeur is in diverse maten direct uit voorraad leverbaar. Bij de offerte aanvraag kunt u zien onder 'Maten voorraad' welke maten uit voorraad...

Artikelnummer

BRZ 41-313

Verzendkosten

€ 0,00

Standaard levertijd

3 weken

€ 950,00 *
Prijs per stuk
Aantal: 
Bestellen
 
Bruynzeel voordeur BRZ 41-313


Deze voordeur is in diverse maten direct uit voorraad leverbaar. Bij de offerte aanvraag kunt u zien onder 'Maten voorraad' welke maten uit voorraad leverbaar zijn.

De voordeuren van Bruynzeel zijn standaard vervaardigd van de houtsoort merbau en worden geleverd met watervaste MDF panelen. De voordeuren die uit voorraad geleverd worden zijn dekkend voorbehandeld in lichtgrijs (RAL 7004).
Deze voordeur wordt inclusief een losse weldorpel geleverd.

Het is mogelijk om een slotgat of meerpuntsluiting te laten infrezen en deze te monteren. Onze meerpuntsluitingen voldoen aan het SKG*** keurmerk.

De vermelde prijs is inclusief glas, maar exclusief deelbewerkingen, omdat dit afhankelijk is van uw keuze.
In de offerte aanvraag zullen wij de betreffende kosten opnemen.

Garantie: 6 jaar

Sorteren op:

Review toevoegen

Geen reviews gevonden.

Ontdek Starktotaal - Uw Specialist in Deuren en Beslag

Ontdek Starktotaal - Uw Specialist in Deuren en Beslag

Starktotaal biedt een breed assortiment binnen- en buitendeuren voor utiliteits- en woningbouwprojecten, compleet met passend beslag. Onze nauwkeurige inmeting garandeert de juiste deurmaat, minimaliseert verrassingen en verlaagt faalkosten. Met diverse opties, inclusief HPL- en luxe deuren, en hang- en sluitwerk met optimale prijs-kwaliteitverhouding, montagegemak, gebruiksvriendelijkheid en duurzaamheid, streven we ernaar hoogwaardige materialen tegen gunstige tarieven aan te bieden. Starktotaal - waar kwaliteit, precisie en zorg samenkomen voor uw deurbehoeften.