ALBO-deuren L-081

ALBO-deuren L-081 ALBO-deuren L-081 ALBO-deuren L-081
ALBO-deuren L-081 ALBO-deuren L-081 ALBO-deuren L-081
ALBO-deuren L-081
0 Review | Review toevoegen
Albo voordeur Karakter met vastraam - houtsoort: hardhout - leverbaar in alle maten - keuze uit diverse glassoorten - inclusief vast - voorlak mogelijk - garantie 6 jaar

Artikelnummer

L-081

Verzendkosten

€ 0,00

Standaard levertijd

3 weken

€ 1.980,00 *
Prijs per stuk
Aantal: 
Bestellen
 
Albo voordeur serie Karakter: L-081.

De voordeuren van Albo uit de serie Karakter zijn vervaardigd van de houtsoort hardhout, 39mm dik. De geprofileerde sierlijsten liggen nadrukkelijk op de deur, als karakteristieke trekken rond het glas. De verdeling van het lijstwerk, zowel horizontaal als verticaal, kenmerken het aanzien van deze serie.
Levertijd bedraagt circa 4 weken.

Deze deur is voorzien van vast glas met roede verdeling.
optioneel een draairaam met beslag ( geen SKG veiligheid)

De panelen zijn van watervast MDF en zijn uitsluitend geschikt voor dekkende verfbehandeling. 

De basisprijs van de voordeur geldt voor alle afmetingen tot een hoogte van 2340mm en een breedte van 930mm. De prijzen voor overige afmetingen kunnen wij u op aanvraag verstrekken.

Het glas wordt los meegeleverd samen met de weldorpel.
Het is mogelijk om een slotgat of meerpuntsluiting te laten infrezen en deze te monteren. Onze meerpuntsluitingen voldoen aan het SKG*** keurmerk en aan het Politiekeurmerk Veilig Wonen.

Garantie: 6 jaar

Sorteren op:

Review toevoegen

Geen reviews gevonden.

Ontdek Starktotaal - Uw Specialist in Deuren en Beslag

Ontdek Starktotaal - Uw Specialist in Deuren en Beslag

Starktotaal biedt een breed assortiment binnen- en buitendeuren voor utiliteits- en woningbouwprojecten, compleet met passend beslag. Onze nauwkeurige inmeting garandeert de juiste deurmaat, minimaliseert verrassingen en verlaagt faalkosten. Met diverse opties, inclusief HPL- en luxe deuren, en hang- en sluitwerk met optimale prijs-kwaliteitverhouding, montagegemak, gebruiksvriendelijkheid en duurzaamheid, streven we ernaar hoogwaardige materialen tegen gunstige tarieven aan te bieden. Starktotaal - waar kwaliteit, precisie en zorg samenkomen voor uw deurbehoeften.